Τρόποι πληρωμής – αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τo www.dressingbox.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας στο PayPal. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας η του PayPal γίνεται την ημέρα έναρξης της παραγγελίας των προϊόντων. Το dressingbox.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της κάρτας σας και όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. To Dressing Box  δέχεται τα παρακάτω μέσα πληρωμής: VISA, MASTERCARD, MAESTRO,AMERICAN EXPRESS,PayPal, DINERS & EUROLINE)
  • Με αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2,50 ευρώ(συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το dressingbox.grεπιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
  • Οι πελάτες εκτός Ευρωπαικής Ενωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν από διαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

 

ΤΡΟΠΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται στο Νομό Αττικής και την υπόλοιπη Ελλάδα  μέσω της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική εντός 2-3 εργάσιμων ημερών

Για παραδόσεις εντός Αττικής οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

Πληρώμη με πιστωτική/χρεωστική καρτα: 3,50 ευρώ

Για παραδόσεις εκτός Αττικής οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα: 4,50 ευρώ

Η πληρωμή με αντικαταβολή ανεξαρτήτως περιοχής της Ελλάδας ειναι 5,00 ευρώ

Για παραδόσεις στην Κύπρου οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

Πληρωμή με πιστώτική/χρεωστική κάρτα:21,50 ευρώ

πληρωμή με αντικαταβολή: 27,50 ευρώ

Χρόνος παράδοσης 3-6 εργάσιμες μέρες

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Εχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε μια παραγγελία μέσα σε 1 ώρα απο την πραγματοποίηση της.
Μετα το πέρας του προαναφερθέντος χρόνου η ακύρωση δεν μπορεί να γίνει δεκτή.